Hegedűs a háztetőn – Plusz előadást hirdettek a Szegedi Szabadtérin

2018 január 05. péntek, 11:04

Már most elfogytak a jegyek a Hegedűs a háztetőn eddig meghirdetett előadásnapjaira, így plusz dátumot kellett hirdetnie a Szegedi Szabadtéri Játékoknak Alföldi Róbert rendezéséből.

Nem csak az Apáca Show-ra fogynak gyorsan a belépők – már közel 80%-uk talált gazdára -, a 2018 nyarán szintén új produkcióként színre kerülő Hegedűs a háztetőn című előadásra is nézők ezrei váltották már meg jegyüket. Eredetileg két előadást hirdetett a legendás zenés darabból a fesztivál, most viszont plusz estét kell beiktatniuk a műsorba. Pár jegy híján ugyanis már most, fél évvel az idei szezon kezdete előtt teltházas a darab, az érdeklődés azonban még mindig óriási Alföldi Róbert rendezése iránt.

Stohl András

Július 5-én, csütörtökön is láthatja tehát Anatevka polgárainak kalandjait a Szabadtéri közönsége. Erre az előadásnapra január 5-től lehet megvásárolni a szóló jegyeket, sőt, négy új bérlettípust is kínálnak a nézőknek.

A Rómeó és Júliával valamint A Notre Dame-i toronyőrrel került párba a Hegedűs a háztetőn.

Minden idők egyik legkedveltebb musicalje most szerepel először a 87 éves Szegedi Szabadtéri műsorán. A Zikkurat Ügynökség produkciójának főbb szerepeit többek közt Stohl András, Csákányi Eszter, Hevér Gábor, Éder Enikő, Tóth Gabi, Bánfalvi Eszter, Fehér Tibor, Makranczi Zalán, Náray Erika alakítják.