Golden Globe-díjat nyert A legnagyobb showman musicalfilm zenéje

2018 január 09. kedd, 17:30

2017 leglátványosabb, egyben Golden Globe-díjas musicalje már meghódította a mozikat, a filmzenének köszönhetően pedig mostantól bárki meghallgathatja A legnagyobb showman dalait.

A ‘The Greatest Showman’, azaz A legnagyobb showman főszereplői Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya és Michelle Williams, akik nem csak színészi tehetségüket, hanem tánctudásukat és remek hangjukat is bemutatják a zenés filmben.

A 11 eredeti számot tartalmazó ‘The Greatest Showman’ lemez a 2018-as Golden Globe-on elnyerte a legjobb eredeti filmzene díját „This Is Me” című számának köszönhetően. Az album szerzője Benji Pasek és Justin Paul, akik többek között a ‘La La Land’  Oscar-díjas zenéjében is közreműködtek.

A már megjelent albumot hallgatva mi is elhisszük, hogy minden álmunk valóra válhat…

A legnagyobb showman egy eredeti és merész új musical, amely a showbiznisz születését mutatja be, s valóra vált álmokkal ejt ámulatba. A P.T. Barnum féktelen képzelőereje inspirálta film egy látnok történetét meséli el, akinek semmije sem volt, de az egész világot meghódította lenyűgöző, szemkápráztató produkciójával. A film továbbra is szerepel a mozik műsorán.

 
 

Kapcsolódó anyagok