Megérkezett a Mamma Mia! 2 magyar nyelvű előzetese

2018 január 28. vasárnap, 12:42

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba július 19-én érkezik a hazai mozikba, a héten pedig megjelent az első szinkronizált előzetes.

Az ajánlóban az első rész  főszereplői – Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried – mellett Andy Garcia és Cher is felbukkan. A díva a folytatásban Sophie nagymamáját alakítja.

Az viszont még mindig nem derül ki, hogy mi történt a Donnát alakító Meryl Streeppel, hiszen az előzetesben végig múltidőben beszélnek róla. Streep az első plakátfotón sem szerepel… Egy biztos, hogy tartogat majd számunkra néhány meglepetést a második rész.

 

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba egyben előzményfilm is lesz, mely két idősíkban játszódik. Az ABBA-musical folytatásában a Streep, Brosnan, Skarsgård és Colin Firth játszotta karakterek fiatalkori kapcsolata áll.

Az első Mamma Mia! minden idők legtöbb bevételét hozó filmmusicale, világszerte több mint 450 millió fontos (156 milliárd forintos) bevételt produkált. Filmzenéje több mint 20 országban lett platinalemez.

Az ABBA legendás tagjai, Benny Andersson és Björn Ulvaeus, ezúttal is producerként, valamint zeneszerzőként vesznek részt a munkában. De producerként Judy Craymer és Gary Goetzman, míg executive producerként Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis és Nicky Kentish Barnes is erősítette a stábot.

Színház.org

 
 

Kapcsolódó anyagok