Barbra Streisand és Beyoncé is énekel Webber új lemezén

2018 február 07. szerda, 16:21

30 évvel ezelőtt mutatták be Andrew Lloyd Webber egyik legismertebb musicaljét, Az Operaház Fantomját New York-ban. A jubileum alkalmából a Broadwayn egész napos ünnepséget szerveztek január végén és az esti előadás után jelentette be a zeneszerző, hogy hamarosan a boltokba kerül válogatás albuma is. A lemezen Barbra Streisand és Beyoncé is énekel.

Az Unmasked: The Platinum Collection című korongon Webber klasszikus darabjaiból, a Macskákból, a Jézus Krisztus Szupersztárból, az Evitából és természetesen Az Operaház Fantomjából olyan sztárok éneklik a dalokat, mint Barbra Streisand, Madonna, Beyoncé vagy Nicole Scherzinger. A lemez március 16-án jelenik meg.

Lloyd Webbert a zenés színház egyik legsikeresebb zeneszerzőjeként tartják számon és szintén márciusban, 70. születésnapja előtt  kerül a boltok polcaira önéletrajzi könyve is.

A zeneszerző számos díjban részesült, többek között hét Tony-díjban és hat Olivier-díjban, egy Golden Globe-díjban és egy Oscar-díjban, valamint három Grammy-díjban.

Színház.org

 
 

Kapcsolódó anyagok