A fertőrákosi barlangszínházban koncertezik Feke Pál

2018 február 11. vasárnap, 10:26

Rock and roll-show, egyedülálló látványvilág, remek zenészek és fantasztikus hangulat várta a közönséget Feke Pál műsorának premierjén a Soproni Petőfi Színházban. A produkció meglepetésvendégekkel és további új dalokkal július 1-jén a fertőrákosi barlangszínházban újra látható lesz.

Csak rock ‘n’ roll címmel Feke Pál színész-énekes adott koncertet a soproni teátrumban. Elhozta kedvenc dalait, tisztelgett nagy magyar előadók és ikonikus zenekarok előtt. Elhangzottak olyan klasszikusok, mint az Illés együttestől a ‘Little Richard’, Charlietól a ‘Csak a zene van’, az  LGT-től az ‘Ő még csak 14’, az Anna & the Barbiestól a ‘Márti dala’, de elénekelte Demjén Ferenc ‘Fekszem az ágyon’ és a ‘Szabadság vándorai című’ számait is. Természetesen, a koncertből nem hiányozhatott az István, a király sem, hiszen a rockopera egy életre meghatározta Feke Pál útját ezen a pályán.

A koncerten a szólógitáros Kozma Norbi volt, a basszusgitáros Takács Roland “Kanóc”, a doboknál Brandenburg Máté a billentyűknél pedig a régi barát és szerzőtárs, Sebestyén Áron ült.

Madarász „Madár” János magas színvonalú világítástechnikai látványvilágot tervezett a dalok köré.

A show pedig nem áll meg, folytatódik a fertőrákosi barlangszínházban július elsején. A nyári fellépésre Feke Pál meghívta Szulák Andreát és Radics Gigit.