Megérkezett az új Mary Poppins-musicalfilm előzetese!

2018 március 06. kedd, 14:36

Idén karácsonykor érkezik a hazai mozikba a Mary Poppins Visszatér című film, melynek címszerepét ezúttal Emily Blunt alakítja. A legendás film legújabb feldolgozásához elkészült az előzetes is, melyet itt is láthatnak.

A Mary Poppins visszatér az 1964-es, eredeti történet folytatása, melyben olyan sztárok szerepelnek Blunt mellett mint Meryl Streep, Colin Firth és Angela Lansbury. Feltűnik továbbá az eredeti film férfi főszereplője, Dick Van Dyke is egy kisebb, ám annál jelentősebb szerepben. A Broadway egyik legnagyobb csillaga, Lin-Manuel Miranda játssza Jack-et és új dalokat is hallhatunk majd a produkcióban.

A folytatásról:

A Mary Poppins Returns a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik (akárcsak ez eredeti regény), és P.L. Travers további hét könyvének gazdag tartalmából is merít. Michael és Jane Banks felnőttek, Michael három gyermek édesapja és továbbra is a Cseresznyefa utcában lakik. Miután az egykori kisfiúnak súlyos veszteséggel kell szembenéznie, megérkezik hozzájuk Mary Poppins, és különleges varázsképességeivel, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját. Mary Poppins számos új, színes és bohókás szereplőnek is bemutatja a gyerekeket, köztük különc kuzinjának, Topsynak.

P.L. Travers  1934-ben ismerette meg a világgal a gyakorlatias dadust a magyarul A Csudálatos Mary címen megjelent könyvében, aminek filmváltozatát a Disney 1964-ben mutatta be Julie Andrews főszereplésével (a magyar nézők 1986-tól láthatták).