Indul a jegyvásár a Madách júniusi előadásaira

2018 április 10. kedd, 10:13

A nyár első hónapjában a Szomorú vasárnap mellett Az Operaház Fantomját, a Furcsa pár, illetve a Szerelmes Shakespeare című előadásokat tűzik műsorra a Madách Színházban. Keddtől vásárolhatnak jegyeket.

A Madách Színház júniusi előadásaira április 10-én 10.00 órától válthatók jegyek a teátrum jegypénztáraiban. Az online jegyelővétel április 11-én 12.00 órakor kezdődik.

A következő hónapokban újabb jubileumokra is számíthatnak a Madáchban.

Május 30-án Az Operaház Fantomja 15. évfordulójához érkezik.

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljét. 17 évvel az ősbemutató után került a Fantom Magyarországra. A musical bemutatásának jogáért három színház versengett, végül a Madách Színház alkotócsapatát és Szirtes Tamás rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban mutassa be a világhírű darabot. A jubileumok történetében is ritka egybeesés, hogy a 2003-as bemutató után pontosan 15 évvel, 2018. május 30-án kerül sor Az Operaház Fantomja 800. előadására.

Augusztus 3-án pedig a Mamma Mia! ünnepli 300. előadását!

2014 szeptemberében mutatták be a Mamma Mia! musicalt. A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a darabot. Így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhetett a darab a magyar nézők elé.

Szirtes Tamás rendezésében, Tihanyi Ákos koreográfiájával a Madách Színház előadása egy rekordot már felállított Magyarországon: a Mamma Mia! negyedik alkalommal vendégeskedett a Szegedi Szabadtéri Játékokon.