SingSingSing Masters – A Barlangszínházban a musical mesterei

2018 május 02. szerda, 14:07
A SingSingSing Masters Musical Show július közepétől összesen nyolcszor tekinthető meg a Fertőrákosi Barlangszínházban. Egy teljesen megújult előadás, ebben az évben nemzetközi csapat és hazai színészek, valamint a műfaj legnagyobb slágerei várják a közönséget.

Szakál Attila, a musical rendező–koreográfusa úgy véli rendkívüli élmény lesz ezen az egyedülálló helyszínen fellépni a magyar és az európai musicalirodalom, valamint a Broadway legsikeresebb számait bemutató előadással. Igazi nemzetközi produkció várja majd a közönséget a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekarral és a 14 fős tánckarral.

A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező és tavaly az Aida főszerepét magyarul hatalmas sikerrel éneklő Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog.

A hazai színeket a produkció állandó, népszerű szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.

Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház / Fotó: Torma Sándor

A kétszer bő egy órában a magyar-, az európai- és Broadway musical-irodalom legnagyszerűbb és legsikeresebb számai hangzanak el, részleteket hallhatnak többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a  Nyomorultak, a   Broadway Shows, a  Wedding Singer, a Frozen, a  Notre Dame, a La Mancha lovagja és az István, a király című zenés darabokból.

A produkció ma már Magyarország legsikeresebb és legtöbbet játszott Musical Show-jának nevezhető. A SingSingSing Masters a Fertőrákosi Barlangszínházban 2018. július 19–22. és 26–29. között minden este nyolckor tekinthető meg.

Forrás: Soproni Petőfi Színház