Magyarországra érkezik az Elvis Presley életéről készült musical

2018 május 07. hétfő, 10:00

A darabban két hasonmás is fellép, az egyik a fiatalkori, másik az idősebb Elvist megidézve. A zenés produkciót Budapesten, Debrecenben és Szegeden is láthatják az érdeklődők.

Idén lenne 83 éves Elvis Presley, akiért az egész világ rajongott, az 50-es, 60-as, 70-es évek legnagyobb sztárja, akit egyszerűen a Királynak hívtak.

Persze rengeteg sztárnak van hasonmása, de a világon a legtöbb imitátora, állítólag több mint 80.000, Elvisnek. Kettőt hamarosan Magyarországon is láthatnak, Az Elvis, the Musicalben.

Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében” – állítják a kritikusok arról az előadásról, ami 2018. május 24-én a debreceni Főnix Csarnokba, 26-án- és 27-én a budapesti Tüskecsarnokba és május 28-án a szegedi Városi Sportcsarnokba érkezik.

Az musicalben a fiatal Elvis sorsát követhetjük végig egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton. Elvis életének fő fejezeteit a hozzá közelálló barátok, családtagok személyes beszámolóiból ismerhetjük meg, akik végig kísérték őt a felemelkedéstől egészen a bukásig. A karakterekben megismerjük az anyát, az apát, a feleséget, a szeretőt és az ügynököt, Colonel Parkert is, valamint az őket kísérő szereplőgárdát, zenészekkel, táncosokkal és kiváló énekesekkel kiegészülve.

 

 
 

Kapcsolódó anyagok