A Szindra Társulat Földessy Margit rendezésében mutatta be A padlást

2018 május 19. szombat, 14:17

A Marczibányi Téri Művelődési Központban tartotta a Szindra Társulat A padlás című musical bemutatóját május 18-án.

Az alkotók ajánlója:

Ezen a Padláson “Ég és Föld között” minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiú megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, de nyugalmát titokzatos vendégek zavarják meg, különféle halandó és halhatatlan lények…

A padlás Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje.

Az előadásban Takács András, Czirják Janka, Hunyadkürti Éva, Boros Bence, Cseplye Dániel, Léderer Lia, Trautman Máté, Mitnyik László, Langó Ádám, Forgács Róbert, Kovács Kende Hunor, Oláh Dániel szerepel.

A musical koreográfiáját Szabados Tímea jegyzi, a díszletet Langó Ádám tervezte. A rendező Földessy Margit. Producer a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. – a Marczibányi Téri Művelődési Központ, és a Klebelsberg Kultúrkúria.

Földessy Margit

Földessy Margit stúdióját szinte mindenki ismeri, rengeteg színész megfordult már nála. A Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdió 1985 óta működik vezetésével, ahol az órák eszköze a játék és annak segítségével fejlesztik a gyerekek és a felnőttek személyiségét. Emellett a növendékeknek lehetőségük adódik tehetségüket bemutatni a színház különböző darabjaiban is.

A Drámastúdió növendékeiből állt össze az a Szindra Társulat, előadásukban láthatják A padlás című musicalt is, a fenti időponton túl május 19-én, május 21-én és június 17-én.

Forrás: Színház.org, Marczibányi Téri Művelődési Központ