Vetítéssel egybekötött évadvégi SunCity​ a Magyar Színházban

2018 május 19. szombat, 10:04

Az évad utolsó SunCity előadását ​a Holnap tali! című népszerű sorozat epizódjának vetítésével kötik össze május 27-én a Magyar Színházban.

SunCity / Fotó: Magyar Színház

SunCity / Fotó: Magyar Színház

A Magyar Színház közleménye:

Szente Vajk, az előadás rendezője felkérést kapott arra, hogy ​rendezze meg ​a Holnap tali! ötödik (jelenleg futó) évadának utolsó epizódját, a 12. részt​.​ A történet szorosan kötődik a színházi előadáshoz, hiszen a​ SunCity​ musicalben elhangzó dalok kerültek a​ Szente​ Vajk által rendezett részbe is.

Egy esküvőre visz a történet, ahol Rozi és Soma házasodna össze, akik a színpadi változatban még csak kerülgetik egymást és a szerelmet, csakhogy a féltékenység még tíz év múlva is bezavar a kapcsolatukba…

A másik szoros kötődés a film és az előadás között, hogy végzett és jelenlegi Pesti Magyar Színiakadémisták játsszák szinte az összes szerepet, no és persze a kihagyhatatlan Csonka Bandi, a kétbalkezes örömapa.

A május 27-i előadást követő filmbemutatón mindenki részt vehet, aki aznapi színházjeggyel rendelkezik és regisztrál a Holnap tali! rajongói oldalon. Aki nem rendelkezik színházjeggyel és csak a vetítésre jönne,​csak regisztrálnia kell és​ részt vehet a filmbemutatón.

SunCity / Fotó: Magyar Színház

SunCity / Fotó: Magyar Színház

Díszvendégként jelen lesznek a filmben szereplő színészek, Szente Vajk rendező, az akadémisták és a miskolci Fráter György ​Katolikus ​Gimnázium diákszínjátszó​i, akik ​novemberben fogják bemutatni a SunCityt. A filmsorozat évadbeli utolsó részének színházi vetítésén egymás mellett állnak majd a budapesti és a miskolci ​SunCity​szereplők.

Akinek nincsen jegye a Suncityre, még megveheti az utolsókat, de regisztrálhat külön a filmbemutatóra is, ahol szeretettel várják a Suncity és a Holnap tali! szereplői és alkotói.

 
 

Kapcsolódó anyagok