Gyereknapon Budapestre érkezik a Hófehérke musical

2018 május 25. péntek, 15:04

Országos turnéra indult a Hófehérke című családi musical, amely május 27-én a Papp László Budapest Sportarénában látható Peller Mariann, Katona Klaudia és Solti Ádám főszereplésével.

A Gonosz mostoha szerepében Peller Mariannt láthatják, aki úgy fogalmazott a Borsnak: “A hiúság az, ami a királynőt vezérli, és ha jobban belegondolunk, szinte mindannyian vágyunk és törekszünk arra, hogy minél jobban nézzünk ki, így ezzel én is könnyen azonosulok”

“Aztán amikor besétál a képbe egy nála jóval fiatalabb és csinosabb nő, felébreszti benne az irigységet olyannyira, hogy ár­mány­ko­dáshoz, fe­kete mágiához fo­lyamodik. Ez az, amire én soha nem lennék képes, mert semmi nem ér annyit, hogy eladjam a lelkem. Ugyanakkor érdekes élmény színpadi keretek kö­zött ki­próbálni.” – tette hozzá.

Solti Ádám, Katona Klaudia, Peller Mariann

Ajánló a musical elé:

A zenés produkció alapja természetesen a népszerű Grimm-mese, de az előadásban eddig nem ismert történet is életre kel. A májusban országos turnéra induló műsorban illuzionista trükkökkel is találkozhatnak, valamint profi táncosok, artisták is részt vesznek a produkcióban. Az ismert mese egészen új köntösben kel életre – ígérik az alkotók.

Hófehérke és a Herceg már a történet közepén egymásra talált, és boldogan éltek az erdő mélyén. Ez persze nem tetszett a gonosz Királynőnek, így szörnyű bosszút forralt: elkészítette a legmérgesebb varázsszert, az Álomcsókot, majd a láthatatlan varázslatot a törpék házára bocsátotta. Féltékenység és harag lett úrrá mindenkin: a törpéken, a Hercegen és Hófehérkén is…. Vajon a musicalben is beköszönt a boldog befejezés?

Hófehérke, a Gonosz mostoha, a herceg és a törpék mellett új, kulcsfontosságú szereplők is felbukkannak, így a tükör és egy magyar vizsla is kiemelt szerepet kap a zenés előadásban.

A musical rendezője és zeneszerzője Mészáros László, koreográfusa Hernitz Albert, írója Lőrincz Andrea. Hófehérke szerepében Katona Klaudiát láthatják, a herceget Solti Ádám kelti életre, a királynőt Peller Mariann alakítja. Színre lép a musicalben Andrádi Zsanett, Faragó András és Galambos Lajcsi is.

A turné állomásai:

Május 27: Budapest – Papp László Budapest Sportaréna
Június 1: Pécs – Lauber Csarnok
Június 2: Debrecen – Főnix Csarnok
Június 8: Kaposvár – Városi Sportcsarnok
Június 9: Szombathely – Agóra
Június 10: Sopron – Novomatic Aréna
Június 16: Eger – Líceum
Augusztus 31: Jászberény – Szabadtéri színpad
Október 27: Békéscsaba – Csabagyöngye Kulturális Központ
December 27: Miskolc – Generali Aréna
December 28: Nyíregyháza – Bujtosi Csarnok