200. alkalommal játsszák Az Őrült Nők Ketrecét az Átriumban

2018 június 05. kedd, 11:15

200. alkalommal láthatják június 5-én az Átriumban Jerry Herman és Harvey Fierstein musicaljét, Az Őrült Nők Ketrece című darabot Alföldi Róbert rendezésében.

Stohl András és Hevér Gábor / Az Őrült Nők Ketrece / Fotó: Puska Judit

A Kultúrbrigád és az Átrium produkciójában készült előadás óriási közönség- és kritikai sikert aratott az elmúlt években. A darab Stohl András, Hevér Gábor, Fehér Balázs Benő, Mihályfi Balázs, Parti Nóra, Józan László és Fehér Tibor, Hullan Zsuzsa, Bach Kata és Fodor Boglárka, Fábián Szabolcs és Nagy Dániel Viktor főszereplésével immár négy éve megszakítás nélkül fut folyamatosan, a bemutató évfordulóját július 12-én ünnepli a társulat.

A különleges, jubileumi 200. előadáson a musicalben tánckarként szereplő Madárkák mindegyike fellép majd, illetve Francis szerepét ketten játsszák, a mostani szereposztásból Fábián Szabolcs, illetve a szerepet a bemutató idején alakító Fehér Tibor. A kiemelt jegyet vásárlók emléklapot kapnak a jeles alkalomból.

Józan László / Az Őrült Nők Ketrece / Fotó: Puska Judit

A Kultúrbrigád és az Átrium produkciójában készült előadás óriási közönség- és kritikai sikert aratott, számos kiegészítő program – kiállítások, zenés események, performanszok, közönségtalálkozók, dokumentumfilm az előadás készüléséről – kapcsolódott hozzá, a 100. előadás alkalmából képes kiadvány is készült a produkció életéről. A 150. előadásra a műsorfüzet újult meg, az új kiadás a korábbihoz képest bővebb merítést ad az előadáshoz kapcsolódó érdekességekből, kritikákból és kommentárokból.

Az Alföldi Róbert rendezte produkció a nyár folyamán összesen hét alkalommal látható az Átriumban, a jegyek már hetekkel ezelőtt elkeltek.