Szent László Napok – Polyák Lilla, Malek Andrea és Egyházi Géza is fellép

2018 június 16. szombat, 14:09

Idén június 22-től 24-ig a kőbányai Szent László Napokon többek között a Pannon Várszínház előadásában láthatják a Padlás című musicalt, de az ingyenes rendezvényen Polyák Lilla, Malek Andrea és Egyházi Géza is fellép.

A padlás / fotó: pannonvarszinhaz.hu

Június 22-én a Szent László téri nagyszínpadon mutatják be a Padlást. A Pannon Várszínház félig mese, félig musicalje immár klasszikussá vált zenés játék, mely az ifjúság identitásának kérdésével foglalkozik. A műfaji meghatározás pontos, hiszen mesés elemek, csodák, időutazások, szellemek és az ő kedves játékaik kísérik azt a történetet, melyben mában élő hőseink ármányok, féltékenységek, kicsinyességek, gyanúsítgatások, bűnözők, rendőrök, házmesterek szorításában próbálnak egymásra, azaz boldogságra találni. Mindezt Horváth Péter szellemes librettójában, Presser Gábor és Dusán Sztevanovity szinte kivétel nélkül slágerré vált dalaival élik meg.

Vándorfi László rendezésében mások mellett Zayzon Csaba, Baranyi Emma, Oravecz Edit, P. Petőcz András, Koscsisák András, Kovács Ágnes Magdolna, Egyed Brigitta, Farkas-Csányi Attila, Kiss T. István szerepel.

Polyák Lilla, Egyházi Géza, Malek Andrea

A rendezvény szombati napján, június 23-án szintén a nagyszínpadon lép fel Polyák Lilla Mary Poppins gyermekkoncerttel, 24-én pedig Malek Andi és az Eszement Gyerekbanda koncertjét is meghallgathatják, valamint Egyházi Géza is színre lép musical dallamokkal.

 A teljes programot Itt találják.