Mamma Mia! – Országos turnéra indul ősszel a Madách Színház sikerdarabja

2018 július 07. szombat, 8:30

A Mamma Mia! országos turnéra indul ősszel és akkora az érdeklődés a darab iránt, hogy Kecskeméten újabb előadást hirdettek meg. A Messzi István Sportcsarnokban így szeptember 29-én és ráadásként 30-án is látható lesz az ABBA-musical.

Détár Enikő, Kováts Kriszta, Sáfár Mónika / Madách Színház: Mamma Mia!

A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt, amelyet 1999-es londoni ősbemutatója óta már 50 milliónál is többen láttak a világon. A Mamma Mia! eredeti produkcióját először Londonban vitte színre Judy Craymer, Catherine Johnson és Phyllida Lloyd, Magyarországon pedig 2014 szeptemberében mutatta be a Madách Színház.

Augusztus 3-án pedig a Mamma Mia! immár 300. előadásához érkezik a teátrumban.

Madách Színház: Mamma Mia!

A történetről:

Napfényben fürdő görög sziget. Mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger. Hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mavrodaphne… Egyszerűen idilli – tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni.
Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya. Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi elkezdeni. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer…

Madách Színház: Mamma Mia!

A filmvászonról is jól ismert, ABBA-slágereket felvonultató sikermusical iránt az elmúlt években óriási volt az érdeklődés, jelenleg is több hónapra előre elfogytak rá a jegyek.

A produkciót ősszel több nagyvárosban is láthatják, hiszen az ABBA-musical újra turnéra indul.

Időpontok:

2018. szeptember 29-30. Kecskemét – Messzi István Sportcsarnok
2018. november 3. Nyíregyháza – Continental Aréna
2018. november 17. Miskolc – Generali Aréna
2018. november 24. Zalaegerszeg – Városi Sportcsarnok