Tied a világ! Kisvárdán – Zenés tisztelgés az Illés zenekar előtt

2018 augusztus 09. csütörtök, 15:03

Augusztus 10-én és 11-én is látható a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza saját bemutatója Nagy Sándor rendezésében, a DoktoRock Színtársulat közreműködésével. A Tied a világ!-zenés társasjáték az Illés zenekar dalaival kerül színre.

Ajánló a darab elé:

Több mint 50 éve jött létre az a zenei formáció, amely kitörölhetetlen és azóta is meghatározó a hazai könnyűzenei életben. Az Illés zenekar szinte minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum. Ugyanakkor minden házibuli elengedhetetlen tartozéka és fénypontja, ha felkerül egy Illés lemez, már pedig legtöbbször felkerül. Ez az előadás könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés az Illés előtt.

A produkciót ezúttal Szente Vajk rendezése alapján Nagy Sándor alkalmazta színpadra, Gönczné Gyarmati Krisztina koreográfiájával. A darabban 20 Illés-sláger hangzik el .

A zenés társasjátékban mások mellett Nagy Sándor, Dégi Zoltán, Dr. Ragány Misa, Lakatos Zoltán, Dr. Ragány Zoltán, Csörsz Ferenc, Timku Edina. Szolnok Ádám, Dr. Papp László, Dudásné Popovics Angéla, Dr. Mikó Adrienn, Dr. Kovács Tibor, Dr. Kovácsné Tvergyák Hajnalka, Dr. Láczay György, Dr. Láczayné Pipoly Csilla, Dr. Nagy Szilárd szerepel.

A Doktorock 1991-ben állt össze egy orvosbálra, alkalmi társulásként. Első fellépéseik a Neon Együttessel közösen, főleg jótékony célból valósultak meg.