“Én még ilyen felkészült produkcióban nem vettem részt” – Peller Anna az Apáca Show-ról

2018 augusztus 11. szombat, 10:34

Augusztus 10-től láthatják az Apáca Show című musicalt a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Szente Vajk által rendezett produkció főszerepét Peller Anna alakítja, aki az RTL Klub adásában arról is mesélt, miként készül az előadásra.

Peller Anna Deloris van Cartier-t kelti életre és úgy fogalmazott, ez a szerep hatalmas lehetőség számára. Elárulta, hogy nagyon sokat készülnek Sári Évivel együtt, aki szintén Delorist játssza majd.

“Végigtáncoljuk és énekeljük a darabot, ami fizikailag és mentálisan is megterhelő, viszont óriási élmény az egész, és a csapat is fantasztikus, én még ilyen felkészült produkcióban azt hiszem nem is vettem részt. Viszonylag edzett lánynak tartom magam, de ezt azért megéreztem. Szerintem készülni nem is nagyon lehet, darabon belül kell megszerezni a kondíciót. Régi vágyam volt Szente Vajkkal dolgozni és örülök, hogy sikerült végre, rendkívül felkészült rendező, aki 3 hét alatt színpadra állította a produkciót Túri Lajos koreográfussal együtt” – tette hozzá a színésznő.

Peller Anna a Szegedi Szabadtéri Színpadon próbál / Fotó: Peller Anna Fan Club

Peller Anna a Szegedi Szabadtéri Színpadon próbál / Fotó: Peller Anna Fan Club

A magyar közönség először most pénteken láthatja a külföldön már sikeres darabot, az Apáca Show-t a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A show ősztől folytatódik majd az Operettszínházban és országos turnéra is indulnak. A produkció főbb szerepeit Peller Anna, Sári Évi, Molnár Piroska, Feke Pál és Alföldi Róbert alakítja.

Forrás: RTL Klub, Színház.org