Cabaret – A Turay Ida Színházban mutatják be Koltay Gábor rendezését

2018 augusztus 15. szerda, 10:00

Kisfaludy Zsófia és Cservenák Vilmos főszereplésével október 6-án mutatják be a Turay Ida Színházban John Kander és Fred Ebb Cabaret című musicaljét.

A zenés darabot Koltay Gábor állítja színpadra, az előadásban mások mellett Barsi Márton, Pásztor Mátét, Hűvösvölgyi Ildikót, Mikó Istvánt és Détár Enikőt is láthatják. A produkció díszletét Darvas Ilona, jelmezeit Vesztergombi Anikó tervezi, a koreográfiát Borbély Krisztina jegyzi.

Kisfaludy Zsófia

Ajánló a darab elé:

1930-as évek, Berlin. A város izgalmas, szabad, a mulatókban repkednek a harisnyatartók, a táncos lányok szexisek és olcsón kapható gyönyörökkel csábítanak mindenkit, aki ebbe a világba téved.
Ide érkezik Amerikából Cliff, a lelkes de még kezdő író, hogy megírja élete nagy regényét. E helyett azonban, már az első nap beleszeret egy angol énekesnőbe (Sally), aki a politikához nem ért, de annál többet gondol a férfiakról és magáról. S ha már első éjszaka egymás karjaiban kötnek ki, Schneider kisasszony panziójában elkezdik közös életüket, abban a korban, amikor már annyira nem lehet hinni semmiben, hogy szinte mindent elhisznek amire csak vágynak.
A nagy kérdés: ellen tud-e állni a szerelem a hatalom, a pénz, a politika befolyásának? Megmaradhat-e a tisztesség a nehéz időkben?

John Kander – Fred Ebb

Cabaret
musical

Tervezett szereposztás:

Sally Bowles: Kisfaludy Zsófia
Konferanszié: Cservenák Vilmos
Clifford Bradshaw: Barsi Márton
Ernst Ludwig: Pásztor Máté
Schneider kisasszony: Hűvösvölgyi Ildikó
Schultz úr: Mikó István
Kost kisasszony: Détár Enikő

További szereplők:

Bodor Szabina, Kereki Anna, Lovas Emília, 
Merk László, Tóth Alex, Valázsik Péter, Vass János Pál 

Díszlet: Darvasi Ilona
Jelmez: Vesztergombi Anikó
Koreográfus: Borbély Krisztina
Rendezőasszisztens: Vass János Pál

Rendező:
Koltay Gábor
Balázs Béla-díjas, Érdemes művész 

Bemutató: 2018. október 06.