Musical készül a Bon Bon együttes dalaival

2018 augusztus 30. csütörtök, 16:49

A HADART Színház megkezdte a Haverok, buli, Bon-Bon című zenés előadás előkészületeit. A darabot, melyben 14 Bon-Bon sláger hallható, Duba Gábor, Szolnoki Péter, Török Tamás és Háda János írta és szerezte.

Szolnoki Péter és Koós Réka / Fotó: HADART Színház

A musicalben Koós Réka, Zakariás Éva, Szolnoki Péter, Andrádi Zsanett, Laurinyecz Réka, Balázs Andrea, Végh Judit, Szabó Máté, Ekanem Bálint Emota, Csórics Balázs, Baronits Gábor, Suhajda Dániel, Gieler Csaba,Bordás Mihály, Háda Bernadett szerepel.

A darabot, melyben 14 Bon-Bon sláger hallható, Duba Gábor, Szolnoki Péter, Török Tamás és Háda János írta és szerezte. A premiert várhatóan decemberben tartják.

Haverok, buli, Bon-Bon olvasópróba

A Bon Bon évtizedek óta meghatározó színfoltja a hazai könnyűzenei életnek, olyan slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a “Valami Amerika”, a “Viva Espana”, a “Köszönöm, hogy vagy nekem”, a “Holnaptól” vagy a “A haverok, buli, szamba”.

Az együttes 1995 májusában alakult. Tagjai, Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb pop-rockzenét játszó Bon-Bon együttest.

A HADART Színház 2011-ben kezdte meg működését. Előadásaikat “akadálymentesítve” állítják színpadra, így siketek és nagyothallók is élvezhetik a produkciókat.

Forrás: HADART Színház, Színház.org