2018-ban ismét elnyerte a MagyarBrands díjat a Madách Színház

2018 november 03. szombat, 8:05

A díjat független szakmai bizottság ítéli oda. Az értékelésnél figyelembe veszik az intézmény ismertségét és kedveltségét.


A díj elismeri továbbá a kiemelkedő kreativitást, tehetséget, szakmai hozzáértést és a nézőkért végzett folyamatos és magas színvonalú munkát.

Szirtes Tamás igazgató, a Madách Színházban megrendezett Rockfesztivál záróestéjén vehette át az oklevelet Inzám Andreától, aki a MagyarBrands képviseletében úgy fogalmazott: “Évről évre azt vizsgáljuk, hogy több ezer hazai márka közül melyik az a háromszáz, amelyet fogyasztói kategóriában Magyarországon a legsikeresebbnek tartanak. Első körben pénzügyi adatokat nézünk, majd a nézők véleményét is kikérjük és arra is keressük a választ, hogy ha kimondjuk azt a szót, hogy Madách, hány embernek jut pl. eszébe azonnal a színház szó, és ha ismerik, hányan nyilatkoznak úgy, hogy kedvelik is. A szakmai zsűri pedig további szempontok alapján véleményt mond. Mindezen kiválasztási pontok alapján 2018-ban is nagyon erősen teljesített a Madách Színház, ezért a következő évben a kiváló fogyasztói márka elismerést viselhetik.”

Madách Színház

A programról:

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

A hazai márkák számára jelentős kihívással jár a nemzetközi márkákkal való lépéstartás, az aktuális marketingtrendek követése, a digitalizációval együtt járó folyamatos megújulás. Ezért a MagyarBrands Program igyekszik mindebben támogatni a díjazott márkák munkáját, kiemelt figyelemmel a márkaépítéshez kapcsolódó témakörökben.

V. K. / Színház.org