Limuzinnal érkeztek a főszereplők a Hello, Dolly! miskolci premierjére

2018 november 20. kedd, 15:40

November 16-án debütált a Hello, Dolly! musical Miskolcon, Szőcs Artur rendezésében. A címszerepet Nádasy Erika és Seres Ildikó viszi, pénteken előbbi ült be a limuzinba Gáspár Tiborral, a Horace Vandergeldert alakító Jászay Mari-díjas Érdemes művésszel, szombaton pedig Seres Ildikó érkezett Dolly bárhol felismerhető jelmezében.

Kíváncsi tekintetek kereszttüzében gurult végig Miskolc főutcáján a hófehér limuzin. A Miskolci Nemzeti Színház előtt rajongók tömege és a fényképezőgépek sűrű kattogása jelezte: a város nem mindennapi eseménynek lehet tanúja. A főszereplő színészekkel utazott még Guido Di Vona és Filippo Nestola is.

Az eseményről videofelvétel is készült Hajdufi Péter jóvoltából:

A musicalben a Miskolci Balett művészei ezúttal nemcsak táncos szerepben tűnnek fel, színészi tehetségüket is megmutatják a színdarab során az olasz maffiózók világába is betekintést engedve.

Az előadásban Mrs. Dolly Levit Nádasy Erika és Seres Ildikó kelti életre, Horace Vandergelder szerepében Gáspár Tibort láthatják. Az darabban Rózsa Krisztián, Somhegyi György, Litauszky Lilla és Horváth Alexandra is szerepel.
A díszletet Horesnyi Balázs, a jelmezeket Kovács Andrea tervezte, a koreográfus Lukács Ádám és Kocsis Andrea.

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház