A héten jelenik meg Dolhai Attila új lemeze

2018 november 28. szerda, 12:52

Karrierje során a musicalirodalom számos jelentős szerepét játszotta el és vitte sikerre. Négy év kihagyás után egy duplalemezes válogatással jelentkezik, november 30-án kerül a polcokra Visszatérés című albuma.

A korongon a nevével már korábban összeforrt dalok mellett olyan slágerek is szerepelnek, amelyeket a közönség most először hallhat tőle, néhány szerzemény pedig újszerű köntösben, friss hangszerelésben szólal meg.

A lemez további különlegessége, hogy olyan duettpartnerek közreműködésével készült, mint Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi, akik az elmúlt időszakban az énekes állandó társai voltak a színpadon.

Dolhai Attila nyáron a Színház.org-nak azt mesélte, hogy a novemberi Maya című operett bemutatója után érkezik az album. Tavasszal pedig Béres Attila állítja színpadra  Molnár Ferenc Liliomból készült Carousel című musicalt az Operettszínházban, mely nagy kihívás lesz számára.

“És a visszatérésem kapcsán tervezek egy lemezt is, amelyen a musical szerepeim sikerdalai hallhatóak. Az album karácsony előtt jelenik meg.” – mesélte.

A lemezen többek között az István a királyból, a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Rómeó és Júliából, a Rudolfból, a Valahol Európában c. musicalből és a Sakkból is hallhatnak dalokat.