Két musicalt is színre vinne Szikora Róbert

2018 december 05. szerda, 14:09

Bár gőzerővel készül a decemberi Aréna nagykoncertre és minden évben több tucat koncertet ad, Szikora Róbert jövőbeli tervei között mégis a musicalek szerepelnek. A zenész a 103.9 Sláger FM adásában mesélt.

Minden energiáját a közelgő nagykoncertre fordítja Szikora Róbert, aki hosszú évtizedek óta örvendezteti meg a közönséget a védjegyének számító csikidám stílussal. A zenész most nemcsak a közelgő nagykoncert kulisszatitkairól mesélt, de a róla készülő életrajzi filmről is.

fotó: slagerfm.hu

“Annak idején Neményi Ádám kért fel a filmre, azonban az ő halálával a film terve is meghalt. Nem szeretnék mással dolgozni, nagyon fájdalmas lenne” – fogalmazott a 103.9 Sláger FM-en Szikora Róbert, aki tele van jövőbeli tervekkel.

“Az R-GO működik tovább 2019-ben is. Évi 35-40 koncertünk van, járjuk az országot, vannak külföldi fellépéseink is. Rengeteg tervem van, de ember tervez, Isten végez. Két musical ötletem is van, amit szeretnék megvalósítani. Az egyik Gábor Zsazsa története, az egyetlen magyar, aki Hollywoodban igazán befutott és legenda lett. Szerintem ő a világ első celebje. A másik tervem Szent Erzsébet történetének feldolgozása. Vallásos ember vagyok, róla pedig kevesen tudják, hogy egy magyar szent, akinek nagyon érdekes életútja volt. 2020-ra szeretném feldolgozni a történetét” – árulta el Szikora Róbert a Sláger Témában.

Forrás: 103.9 Sláger FM