Plusz előadást hirdetnek a Queen-musicalből a Szegedi Szabadtérire

2018 december 17. hétfő, 11:42

Mivel hatalmas az érdeklődés a Szabadtérire érkező Queen-musicalre, meghirdettek egy újabb estét a We Will Rock You!-ból. December 17-től már kaphatók jegyek a június 30-i plusz előadásra is.

Fotó: Sárközy Marianna

A Szegedi Szabadtéri közleménye:

A Titanic musical után újabb plusz előadást hirdetnek az évad másik közönségkedvenc darabjából. Folyamatosan dübörög a rock, nincs megállás a Queen-musicallel, a We Will Rock You-val! A világsikert arató zenés produkcióra már annyi jegy elfogyott, hogy a korábban beharangozott négy előadás mellé még egy előadást tűznek ki.

Az előadásban 24 Queen-dal hallható, olyan slágerek, mint a Radio Ga Ga, a Somebody To Love, a Bohemian Rhapsody, a Don’t Stop Me Now, a We are the Champion és természetesen a címadó szám, a We Will Rock You!

A PS Produkció Szegedre érkező musicaljének rendezésére a nemzetközi sikereket elért Cornelius Baltust kérte fel Simon Edit producer. A látványos díszletet és jelmezeket pedig a többszörös díjnyertes művész, Kentaur tervezte – méltóképpen tisztelegve Freddie Mercury előtt is.

Fotó: Sárközy Marianna

Az alkotó- és szereplőgárda jóvoltából, mások mellett Sári Éva, Egyházi Géza, Szemenyei János, Veres Mónika Nika főszereplésével, kitűnő táncosokkal, zenekarral felejthetetlen élményben lesz része június 28-án, 29-én, 30-án vagy július 5-én, 6-án a Dóm téri közönségnek.

Az új előadásnapra a belépőket személyesen a Szegedi Szabadtéri Jegyirodájában, valamint online a szegediszabadteri.hu oldalon lehet megváltani.