A Csoportterápiát mutatja be a Veres 1 Színház

2019 január 17. csütörtök, 15:05

Tasnádi Csaba rendezésében érkezik január 19-én Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila mjúzikelkámedije a Veres 1 Színházba.

A Csoportterápia egy vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről… azaz rólunk. Az előadásban Molnár Gyöngyit, Pál Tamást, Zorgel Enikőt, Balázs Andreát, Borbás Erikát, Krajnik-Balogh Gábort, Dósa Mátyást és Mészáros Árpád Zsoltot láthatják. A koreográfiát Bakó Gábor jegyzi.

Ajánló a muscial elé:

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos? A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel.

Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül vagy, hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…  Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába, ami ez esetben nem más, mint a Piróth Gyula Művelődési Ház II/6-os terme egy esős csütörtök délutánon.

A Csoportterápia díszlete

A musical zenéjét Bolba Tamás szerezte, a szövegkönyvet és a dalszövegeket Szente Vajk és Galambos Attila írta.

Forrás: Veres 1 Színház, Színház.org