Vámpírok bálja, We Will Rock You – Megkezdték a jegyértékesítést

2019 február 06. szerda, 13:37

Márciusban a vámpírok ismét bálra hívják a közönséget és a Polanski-féle musicalben ezúttal új szereplőket is köszönthetnek. A We Will Rock You pedig a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható júniusban. A héten mindkét produkcióra megkezdték a jegyértékesítést.

Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre a PS Produkció a Magyar Színházban több mint 11 évvel ezelőtt. A Vámpírok bálja musical sikersorozata 2019 március 13-tól folytatódik, a műben pedig új szereplők is lehetőséget kapnak.

Tavasszal újra színpadra áll a Faragó Csaba, aki a Piros csizmák táncos szólistájaként. A társulat szereplői mellett Ágoston Máté debütálásával új Rémálom  énekes szólistát is avat. A tavaszi vérfrissítés alkalmával Illés Adrián és Vincze Kitti érkezésével bővül a csapat.

A legnagyobb várakozást, a szintén a PS Produkció által jegyzett és nagy sikerrel bemutatott We Will Rock You musical Galileo Figaro-ja, Scheich Dávid márciusi bemutatkozása hozza, Alfréd szerepében. – írta a musicalinfo.hu

We Will Rock You / Fotó: Sárközy Marianna

A We Will Rock You június 28-tól a Szegedi Szabadtéri Játékok repertoárján szerepel. A Queen és Ben Elton musicaljéből eredetileg négy előadást hirdettek, majd nem sokkal később az ötödik ráadás produkcióra is szinte azonnal elkeltek a jegyek.

Az előadásban 24 Queen-dal hallható, olyan slágerek, mint a Radio Ga Ga, a Somebody To Love, a Bohemian Rhapsody, a Don’t Stop Me Now, a We are the Champion és természetesen a címadó szám, a We Will Rock You mások mellett Sári Éva, Egyházi Géza, Szemenyei János, Veres Mónika Nika előadásában.

A PS Produkció Szegedre érkező musicaljének rendezésére a nemzetközi sikereket elért Cornelius Baltust kérte fel Simon Edit producer. A látványos díszletet és jelmezeket pedig a többszörös díjnyertes művész, Kentaur tervezte – méltóképpen tisztelegve Freddie Mercury előtt is.

A musical augusztusban ismét Budapesten lesz látható a Magyar Színházban.