Új Berti érkezik Mary Poppinshoz a Madách Színházban

2019 április 08. hétfő, 21:00

Április 9-től Sánta László is Berti szerepében látható a Madách Színház Mary Poppins című előadásában.

Sánta László a Jézus Krisztus Szupersztárban mutatkozott be a Madách Színház közönsége előtt, azóta pedig olyan fontosabb szerepeket alakított, mint a Poligamyban Kornél, vagy a Mamma Mia!-ban Sky.

A Mary Poppins csapatának a kezdetek óta tagja Robertson Ay szerepében, mostantól a férfi főszerep, Berti is az övé.

A Madách Színház 2012-ben mutatta be Disney és Cameron Mackintosh musicaljét, a P. L. Travers mesekönyvei alapján készült 1963-as film színpadi adaptációját, non-replica változatban. A Szirtes Tamás rendezésében színre került produkció azóta 350-nél is több előadást ért meg és sikere töretlen.

Szirtes Tamás korábban így fogalmazott az előadásról: “A Mary Poppins a színházunk legnehezebb előadása, több mint 50 ember odaadó munkájának köszönhető, hogy estéről estére megtörténik a csoda. A kollégák hihetetlen összhangban, egymásra figyelve, rengeteg szeretettel és kötelességtudással dolgoznak. Ez a naiv mese ebben a felkavaró, zavaros világban kapaszkodót nyújthat, jól esik azt hinni, hogy a konfliktusokra van megoldás és a gyerekkor gondtalansága is visszatérhet.”
A héten újra megérkezett Mary Poppins a Cseresznyefa utcába (és a Madách Színházba), és egészen április 28-ig műsoron lesz a musical.
Forrás: Madách Színház, Színház.org