Zenés darab készül Beyoncé-ről

2019 április 25. csütörtök, 16:56

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő apja, Mathew Knowles producerként vesz részt a Destiny’s Child karrierjét feldolgozó musical megalkotásában.

 

A Survivor: The Destiny’s Child Musical című darab Houstonban debütál 2020-ban és ha kedvező a fogadtatása, akkor a Broadwayn és a West Enden is bemutatják. Később pedig világkörüli turnéra indulna a zenés produkció, melynek rendezője Je’Caryous Johnson lesz.

A lánybanda legnagyobb slágereire épülő előadás arról szól majd, hogyan vált minden idők legtöbb lemezét eladó női zenekarává a Destiny’s Child és rávilágít arra is, hogy Mathew Knowles mennyi mindent kockáztatott lánya és a siker érdekében.

A Destiny’s Child útja elképesztő sikerrel volt kikövezve, a ’90-es évek elejétől zenéltek együtt a lányok. Legnagyobb sikerüket talán a 2001-ben megjelent Survivor című albumukkal aratták, mely az amerikai Billboard 200-as albumeladási listán rögtön az első helyen nyitott, 663 000 eladott példánnyal. A Survivorból napjainkig több mint 10 millió példány kelt el világszerte.

Az együttes 2006-ban fejezte be a közös munkát, mindhárom tagja (Beyoncé Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams) szólókarrierbe fogott, de kétség kívül Beyoncénak jött be leginkább a váltás.

A csapat eddig több mint 60 millió albumot és kislemezt adott el világszerte.

forrás: CNN, Színház.org