Szereplőket keresnek a Rómeó és Júlia musical klipjébe

2019 május 01. szerda, 11:22
Szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatják be Gérard Presgurvic nagysikerű Rómeó és Júlia című musicaljét. Az előadás kapcsán hamarosan klipet forgatnak, ehhez várják a jelentkezőket.

Rómeó szerepében Veréb Tamást láthatják majd, Mercutiót Cseh Dávid Péter játssza, Benvolió bőrébe pedig Kerényi Miklós Máté bújik.
 
A musicalt Kerényi Miklós Gábor rendezi, aki olyan produkciót tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.
A Shakespeare drámája alapján írt musical szöveg és zeneszerzője Gérard Presgurvic örömmel fogadta a szervezők meghívását, így ő is részt vesz az előadáson.
Hamarosan pedig klip készül, íme az alkotók felhívása:
“Énekeljünk együtt! A Rómeó és Júlia legszebb dalának klip-forgatásához keresünk énekelni tudó (vagy szerető) személyeket. Élő nagyzenekari kíséret mellett Budapest legszebb helyén egy szép májusi estén énekeljük el az Arénabeli előadás művészeivel közösen a Szívből Szeretni c. slágert. Ha van kedved közösen énekelni, küldj egy emailt nekünk a jelentkezes@solstice.hu címre, küldeni fogjuk hamarosan az információkat.”