​Közönségtalálkozóra vár a ​Tied a világ!​ című zenés társasjáték stábja Sopronban

2019 május 03. péntek, 21:26
Rendhagyó közönségtalálkozón köszöni meg a nézőknek a Tied a világ! című zenés társasjáték stábja a produkció iránti szeretetet május 11-én az est​i ​előadás után a Soproni Petőfi Színházban. A​z eseményre​ korlátozott számban válthatók jegyek.

Az előadás egy fergeteges házibulival tiszteleg az Illés zenekar pályafutása előtt. A színpadon Feke Pál, Vastag Tamás, Mikó István, Demeter Helga, Savanyu Gergely, Papp Attila és Marosszéki Tamás látható, ők éneklik a legendás slágereket.

A darabot  – Szente Vajk rendezése után – színpadra állító Feke Pál soproni csapata nagy sorozatot és emlékezetes hangulatú délutánokat, esteket élt meg a közönséggel. Most egy igazi szombat esti bulival hálálják meg mindezt a nézőknek, hiszen vasárnap végleg elköszön az előadás Soprontól.

Előtte azonban elmondják, ők miként élték meg az elmúlt időszakot, hogy a nézőkkel együtt vehettek részt ebben a közös, interaktív játékban.

Fotó: Szalay Károly

A produkció zenei vezetője Károly Kati. A billentyűknél Reviczki Balázs. A gitárnál Sallai Tibor és Polyák András. Csatlakozott hozzájuk a basszusgitáros Pethő Gábor. A dobos Szörényi Örs.

A világítástervező Madarász “Madár” János. A sound supervisor Mohai György, a hangmérnök Horváth Attila. A díszlet Fekete Péter munkája, a jelmeztervező Szélyes Andrea. Az eredeti produkció koreográfusa Túri Lajos Péter​.​

Az előadás a Zikkurat Színpadi Ügynökség és Rosta Mária producer, valamint a Melody Kft. engedélyével a Soproni Petőfi Színház és a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház koprodukciójában jött létre.

Forrás: Soproni Petőfi Színház