Jó estét nyár, jó estét szerelem – A Marczibányin látható a Szindra Társulat előadása

2019 május 24. péntek, 15:40
A Marczibányi Téri Művelődési Központban májusban ismét új színházi bemutatót tartottak. Fejes Endre-Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem c. művét a Szindra Társulat előadásában és Földessy Margit rendezésében most újra láthatják.

A zenés produkciót május 26-án és június 19-én is műsorra tűzik.
A novella színpadi változatának alapja megtörtént eset. A beteglelkű munkásfiú képtelen megbirkózni az őt körülvevő társadalom ellentmondásaival.
Összekuporgatott pénzén személyiséget cserél, görög diplomatának adja ki magát. Így belekóstolhat egy másik, csillogó életbe, ahol végre rajonganak érte a nők, ami a munkásfiú számára elérhetetlen.

Fotó: Lakatos János és Szentkuti Ákos

A játék gyilkos fordulatot vesz, amikor beleszeret a gyönyörű Karácsony Zsuzsannába, aki nem tudja és nem is akarja neki megbocsátani a hazugságot…
Az előadást csak 16 éven felülieknek ajánlják.
A Szindra Társulat előadásában mások mellett Kelemen Márk, Baráth Nóra, Taraczky Mila, Makofka Blanka, Varga Járó Sára, Köves Zsuzsa, László József, Kosynus Tamás, Seufert-Szántó Orsolya, Kamarás Hanna, Bagi Marcell és Klemanovits Milán, Bishop Grace, Suri Borisz, Jagusztin Bence, Forgács Róbert, Kőrösi Viktória szerepel.