Gubik Petrával érkezik Szentendrére A hentes lánya című musical

2019 június 10. hétfő, 9:00

Július 14-én Szokol Judit rendezésében és Gubik Petra főszereplésével mutatják be a Szentendrei Teátrumban a zenés monodrámát, mely egy fiatal nő vallomása felnőtté válásról, önismeretről, szerelemről.

A musical szövegét Jurás Jenő Ne szakítson félbe! c. monodrámája inspirálta. Az előadásban Nórát Gubik Petra kelti életre. A mű zeneszerzője Nyitrai László, a dalszövegeket Máthé Zsolt írta, a látvány és a jelmez Mikes Anna munkája. A hentes lánya a Szentendrei Teátrum és a Színház- és Filmművészeti Egyetem közös bemutatója a Ferenczy Múzeum udvarában.

Nóra élete tündérmese egészen addig, amíg az eljegyzésén nem megy rá a gyűrű. A rózsaszín felhőkből rémálomba csöppen: magára marad. Elhatározza, hogy gyökeresen megváltoztatja életét. Tökéletes szeretne lenni azonnal, és ezért bármire képes.

A musical a FRISS (Független színházak és művészeti egyetemek előadásai) programsorozat része:

Szentendrei Teátrum 2017-ben kezdte új programsorozatát FRISS címmel. A három éve indított előadás-sorozattal a közönség frissre fogékony rétegeit, a gimnazista és egyetemista diákokat, a fiatal felnőtteket kívánja elérni. A rendkívüli sikert aratott sorozatot idén is folytatják, ezúttal “kitágított térben”, már több helyszínen, nagyobb befogadóképességű játszóhelyeken.

Forrás: Szentendrei Teátrum