We Will Rock You – A Szegedi Szabadtérire érkezik a Queen-musical

2019 június 29. szombat, 11:10

A We Will Rock You június 28-tól a Dóm téren látható. A Queen és Ben Elton musicaljéből eredetileg négy előadást hirdettek, majd nem sokkal később az ötödik ráadás produkcióra is szinte azonnal elkeltek a jegyek.

Az előadásban 24 Queen-dal hallható, olyan slágerek, mint a Radio Ga Ga, a Somebody To Love, a Bohemian Rhapsody, a Don’t Stop Me Now, a We are the Champion és természetesen a címadó szám, a We Will Rock You mások mellett Sári Éva, Egyházi Géza, Szemenyei János, Scheich Dávid, Veres Mónika Nika, Török Anna, Stéphanie Schlesser, Végh Péter, Vadász Gábor előadásában.

A PS Produkció Szegedre érkező musicaljének rendezésére a nemzetközi sikereket elért Cornelius Baltust kérte fel Simon Edit producer.

A látványos díszletet és jelmezeket pedig a többszörös díjnyertes művész, Kentaur tervezte – méltóképpen tisztelegve Freddie Mercury előtt is.

Fotó: Sárközy Marianna

Június 28-án, 29-én, 30-án, valamint július 5-én és 6-án a Dóm téri közönség is megtekintheti a Queen-musicalt, a Szegedi Szabadtéri Játékok után pedig  az előadás augusztusban ismét Budapesten lesz látható a Magyar Színházban.