Így szól egy kereszteződésben A nyomorultak

2019 július 01. hétfő, 13:53

A The Late Late Show házigazdája, a Tony-díjas James Corden minden alkalommal nagy sikerrel mutatja be beszélgetős műsorának egyik show elemét, a Crosswalk The Musicalt, melyben különböző utcák kereszteződéseiben, piros lámpánál adja elő világhírű zenés darabok szűk keresztmetszetét. Választása ezúttal A nyomorultakra esett.

 

Néhány héttel ezelőtt az autókat megállítva és egy kávézóban sétálva Claude-Michel Schönberg musicaljének több részletét is elénekelték csapatával Párizsban, miközben az utcán bámészkodók természetesen azonnal videózni kezdtek (vagy épp’ nem értve a geget, nyomták a dudát és szitkozódtak). Corden Monsieur Thérnardier, Jean Valjean és Fantine híres dalát is előadta a zebrán.

A brit showman, komikus és színész Carpool Karaoke című műsorával vált világhírűvé, az elmúlt évben azonban műsoraiban új elemként a Crosswalk The Musical című, a legismertebb musicalekből készült villámelőadásokkal szórakoztatja a nézőket New York-ban, Los Angelesben vagy éppen Londonban. Azt is elárulta, hogy Párizs a spirituális otthona, és végtelenül hálás, hogy végre a francia városban is dolgozhatott.

Legutóbb az Aladdint és a Muzsika hangját vitték “színre” csapatával, de A Szépség és a Szörnyeteg, a Grease, Az Operaház Fantomja, A legnagyobb showman, a Hair és Az oroszlánkirály is megelevenedett már az utcákon.