Szereplőket keresnek a Rómeó és Júlia musicalbe

2019 július 03. szerda, 19:12

Szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatják be Gérard Presgurvic nagysikerű Rómeó és Júlia című musicaljét. Az előadás statisztaszerepeire várják a jelentkezőket.

Kerényi Miklós Gábor rendező a hagyományos forma megtartása mellett egy különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare drámája alapján írt musical szöveg és zeneszerzője Gérard Presgurvic örömmel fogadta a szervezők meghívását, így ő is ott lesz az előadáson.

A szervezők felhívása:

“Szerepelj Te is a legsikeresebb musical színpadán ! A Rómeó és Júlia musical szervezőcsapata statisztákat keres a szeptember 14-ei (Papp László Sportarènàban megrendezésre kerülő) jubileumi előadásra. Jelentkezni e-mailben lehet a [email protected] oldalon A statiszta válogatás időpontjáról mindenkit értesíteni fogunk! Jelentkezésüket előre is köszönjük!”

Különleges forgószínpadra, extra fényekre, kivetítőkre és közel 120 szereplőre (színészek, táncosok, Tűzmadarak, a csarnokot bejátszó statiszták csapata) számíthatnak majd a nézők – ígérik az alkotók. A Magyar Virtuózok Zenekara is közreműködik a produkcióban.

Szereposztás:
Veréb Tamás – Rómeó
Kardffy Aisha – Júlia
Kerényi Miklós Máté – Benvolio
Cseh Dávid Péter – Mercutio
Egyházi Géza – Verona Hercege
Muri Enikő – Capuletné
Détár Enikő – Montague-né
Makrai Pál – Capulet
Mester Viktória – Dada
Kádár Szabolcs János – Paris
Horváth Dániel – Tybalt
Mészáros Árpád Zsolt – Lőrinc barát
Zayzon Csaba – Lovász