Világzene, a világ zenéje – együtt lép színpadra Szinetár Dóra, Szalóki Ági és Náray Erika

2019 július 04. csütörtök, 13:07

Július 6-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon lép fel Szinetár Dóra, Szalóki Ági és Náray Erika: három nő, három énekesnő, színésznő, öt zenész, számtalan hangszer, sokféle stílus és egy koncert.

Ezen a koncerten jól megfér egymás mellett a magyar, a cigány, a zsidó, a spanyol, az arab népzene.

Egy este, ahol egyszerre repülhetünk a zene szárnyán Kubába, Mexikóba vagy éppen Izraelbe.  Az igazi világslágerek mellett olyan dalok is helyet kapnak a műsorban, amit a magyar közönség talán először hall majd. A koncert különlegessége, hogy a három énekesnő most áll először együtt a színpadon, ráadásul egy vadonatúj programmal.

Náray Erika a Klasszik Rádió adásában elmesélte, hogy az esten fantasztikus zenekar kíséri majd őket, akiknek köszönhetően egy igazán homogén koncertre számíthatnak a nézők.

“Különleges produkciókkal készülünk, Szalóki Ági egyedül is énekel majd, miközben a zenekar tapsol mögötte, de én is színpadra állok egy szál zongorakísérettel. Mindhárman elénekeljük pl. az “Oye Como Va” című Santana sláger brazil verzióját. Nagyon élvezem, hogy részt vehetek ebben a közös muzsikálásban.” – árulta el.

Forrás: szabadter.hu, Klasszik Rádió