A SzínPartra érkezik a Menopauza

2019 július 17. szerda, 10:09

Július 20-án a siófoki SzínParton is láthatják a Játékszín produkcióját Szulák Andreával, Náray Erikával, Hernádi Judittal és Tóth Enikővel a főszerepben.

A történet a new york-i Bloomingdale’s áruházban játszódik – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is.

Fotó: Juhász G. Tamás

“A szereplőink négy nő, és velük is megesik az… Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek…” – írta a zenés darabról a Játékszín. A Menopauza június 5-én már az ötvenedik előadásához érkezett.

A produkció zenei vezetője Gulyás Levente, jelmeztervezője Papp Janó, a díszletet Kovács Yvette Alida jegyzi. A koreográfus-rendező Tallós Rita.

A Menopauza bejárta többek közt Ausztrália, Kanada, Írország, Izrael, Olaszország, Malajzia, Mexikó, Új-Zéland, Anglia, Dél-Afrika és Dél-Korea színpadait. Hogy mennyire tarthat számot közérdeklődésre a téma, arra egyszerű adatok adnak választ: a világon naponta hatezer nő lép be a menopauza időszakába, ami csak az Egyesült Államokban hetvenmillió nőt érint.

A siófoki Színpart a Balaton egyik legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelye a maga 1576 férőhelyével. A fedett színpaddal rendelkező szabadtéri előadóhely a város egyik legszebb részén, a Jókai park mellett található.