“Mindenki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését” – Monte Cristo grófja a Szarvasi Vízi Színházban

2019 augusztus 08. csütörtök, 11:05

Két alkalommal, augusztus 8-án és 9-én láthatja a Szarvasi Vízi Színház közönsége a a Monte Cristo grófja című musicalt.

Alexandre Dumas klasszikus regénye a világirodalom egyik legismertebb műve, melyet Pozsgai Zsolt alkalmazott színpadra, zenéjét szerezte és a dalszövegeket írta a Nádasdy Kálmán-díjas Szomor György, aki egyben a musical rendezője is, valamint Edmond Dantés figuráját is ő kelti életre. A szerelemről és árulásról, jóságról és gonoszságról, őszinte szenvedélyekről és aljas cselszövésről szóló történetben végül győz az igazság, és mindenki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését.

A 2011-es ősbemutató óta töretlen sikerrel játszott darab számos vendégszereplésen is részt vett: Egerben az Agria Nyári Játékokon, a budapesti BOK (korábban SYMA) csarnokban, Miskolcon a Városi Sportcsarnokban, a 100. előadásra a Szarvasi Vízi Színházban, a 125. bemutatóra pedig a Tokaji Fesztiválkatlanban került sor 2018-ban.

A musical igazi sikerdarab: kiváló énekesek, hihetetlen látvány, csodálatos koreográfiák, kalandos történet, hangtechnikai innováció és háromdimenziós vetítések járulnak hozzá az élményhez – áll a produkció ajánlójában.

A főbb szerepekben többek között Szomor György, Gulyás Attila, Gubik Petra, Presits Tamás, Katkó Ferenc, Liszi Melinda és Szőke Pál látható.