Lady Gagát a Csillag születik után újabb musical szerepre kérték fel

2019 szeptember 21. szombat, 15:22

Lady Gaga a Csillag születik című film betétdaláért, a “Shallow-ért” Oscar-díjat kapott a 2019-es gálán, így nem meglepő, hogy egy újabb zenés főszereppel keresték meg. Az énekes- és színésznő a Rémségek kicsiny boltja horror-musicalben bukkanhat fel hamarosan.

A US Weekly úgy fogalmazott, hogy Stefani Germanottát, ismertebb nevén Lady Gagát felkeresték a készülő film producerei, és ő határozottan nyitott a lehetőségre. Vélhetően hangi adottságai miatt Audrey-t, a főhős Seymour szerelmét alakítaná a feldolgozásban.

A Rémségek kicsiny boltja eredetileg egy ’60-as években készült film, mely 1982-ben a Broadwayn is életre kelt. Nem véletlen a megfogalmazás, ugyanis a mű egyik főszereplője egy növény, aki valóban életre kel és vérrel táplálkozik.

A történet szerint Seymour segédként dolgozik egy virágüzletben, a kedvence Audrey II, az egzotikus cserepes növény. A forgalom nem valami nagy, de egyik nap minden megváltozik. Seymour ugyanis rájön, hogy a kedves kis növénye húsevő. És ez nem sokáig maradhat titokban…

A musical zenéjét a többszörös Oscar-díjas Alan Menken szerezte, a dalszövegeket pedig a szintén Oscar-díjas Howard Ashman írta. A Rémségek kicsiny boltját Magyarországon a Rock Színház játszotta nagy sikerrel.