“Mertem egy nagyot álmodni” – Szinetár Dóra az UNICEF munkáját támogatja

2019 október 11. péntek, 8:00

Szinetár Dóra és vendégei különleges zenei produkciót varázsolnak a Várkert Bazár színpadára október 31-én.

Az UNICEF Magyarország frissen kinevezett jószolgálati nagykövete Világom hangjai címmel szervez koncertet művésztársaival, Dés Lászlóval, Jávori Ferenc „Fegyával”, Szirtes Edina Mókussal és a Romengo együttessel.

A koncert bevétele teljes egészében az UNICEF Magyarország gyerekekért végzett munkáját támogatja.

„Az UNICEF-et mindenki azzal segíti, amivel tudja. Esetemben a színpad és a zene az, amihez a legjobban értek, így rögtön egy jótékonysági koncert szervezése jutott az eszembe. Mertem egy nagyot álmodni” – mondta Szinetár Dóra. A gondolatot hamar tettek követték, a jószolgálati nagykövet felhívta kedvenc zenésztársait.

„Megkerestem azokat a zenész kollégáimat, akiket nagyon szeretek és tisztelek, hogy állítsunk össze egy exkluzív műsort erre az egy estére. Mindannyian azonnal igent mondtak és természetesen pro bono vállalják a fellépést. Nagyszerű partnerekre leltem a Várkert Bazár munkatársaiban is, akik az első pillanattól támogatták az elképzelést és így már közösen folytathattuk a munkát” – tette hozzá.

Az este folyamán négy különböző zenei világ dallamai szólalnak meg. „Megpróbálom összevegyíteni ezt a sok értékes embert. Mindenkivel zenélünk majd közösen, azonban elhozzák magukkal a saját hangzásvilágukat is. Lesz egy klezmer, egy cigány, egy musical-jazz és egy Kárpát-medencei etno blokk, vagyis igen színes zenei egyveleggel készülünk. Ezek a varázslatos zenék itt élnek mindannyiunk lelkében, hiszen a Kárpát-medence szülöttei vagyunk, ezért kapta a produkció a Világom hangjai címet” – mesélte Szinetár Dóra.

Forrás: UNICEF