Gyilkos Ballada – Az Átriumba érkezik egy szerelmi sokszög története

2019 október 23. szerda, 14:59

December 12-én és 13-án az Átriumban mutatják be a Gyilkos Ballada című musicalt, amely egész Amerikát meghódította már.

A Broadwayn is dolgozó szerzőpáros, Juliana Nash és Julia Jordan által jegyzett darabban egy szerelmi sokszög bontakozik ki, cseppet sem hétköznapi formában.

Egy iszákos narrátor meséli el a számtalan helyszínt és egy több évet felölelő szerelmi történetet, amely gyilkosságba torkollik.

A Gyilkos Balladában rockdalok (is) szerepelnek, az előadás koreográfiáját Bartha Viktória jegyzi, a zenei vezetője Tassonyi Zsolt, díszlet- és jelmeztervezője Rákay Tamás.

A zenés produkció rendezője Kerényi Miklós Gábor.

A musicalben Muri Enikőt, Simon Pannát, Kerényi Miklós Mátét és Veréb Tamást láthatják.

“Azért esett erre a darabra a választásunk, mert a magánélet súlyos problémáit feszegeti. Ez egy mindenkit megérintő történet, amelyben a szereplők sorsának alakulása életszerű párhuzamokat mutat mindennapjaink konfliktusaival. Bedarálják-e a szerelmet a hétköznapok? Lehetséges-e, hogy egy nő egyszerre két férfit szeressen? Egyáltalán hogyan szül egy szerelmi négyszög gyilkossági vágyakat? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat majd a produkció” – nyilatkozta a rendező.