Kero: “A Gyilkos Balladában a paklit az élet keveri, de nem tudni, ki osztja a lapokat”

2019 december 03. kedd, 12:58

(X) December 12-én és 13-án kerül bemutatásra a Gyilkos Ballada Kerényi Miklós Gábor rendezésében, aki hónapok óta dolgozik a darab premierjén.

Négy musical-csillag, azaz Muri Enikő, Simon Panna Boglárka, Kerényi Miklós Máté és Veréb Tamás főszereplésével kerül bemutatásra az Átriumban a Gyilkos Ballada című darab, melyet Kerényi Miklós Gábor rendez. A Juliana Nash és Julia Jordan által jegyzett darabra azért is esett a rendező választása, mert sokakat érintő, általános problémákat feszeget.

„Ez egy mindenkit megérintő történet, amelyben a szereplők sorsának alakulása életszerű párhuzamokat mutat mindennapjaink konfliktusaival. Bedarálják-e a szerelmet a hétköznapok? Lehetséges-e, hogy egy nő egyszerre két férfit szeressen? Egyáltalán hogyan szül egy szerelmi négyszög gyilkossági vágyakat? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat majd a produkció” – árulta el Kerényi Miklós Gábor, aki a Rómeó és Júlia, valamint az eszéki Csárdáskirálynő sikere után egy rockmusicalt állít színpadra.

„Barta Viktória koreográfiája, Tassonyi Zsolt zenei vezetése és Rákay Tamás díszlet-jelmezei segítségével kerül bemutatásra ez a feszültségben gazdag musical. Az előadás egyedi, füstös hangulatát – többek között – a nagyszerű művészeket élőben kísérő rockzenekar biztosítja majd.

A darabban döntő szerepet játszó Narrátor (Simon Panna) gúnyos meséje szerint Sara (Muri Enikő) és Tom (Kerényi Miklós Máté) fiatal szerelmét az útkeresés könyörtelenül széttépi és így az összetört szívű lány végül Michael (Veréb Tamás) mellett talál otthonra, családra. A látszólagos boldogságot azonban könnyedén feldúlja Tom évekkel későbbi felbukkanása. Fellobban a régi tűz, a szerelmi háromszög meséje téboly felé száguld, míg végül az őrület gyilkosságba torkollik. Szerelem. Bűntény. Igazság.

A paklit az Élet keverte, de vajon ki osztotta a lapokat?

Kiderül december 12-én és 13-án az Átriumban!” – tette hozzá a rendező, Kerényi Miklós Gábor.

(X)