Macskafogó musical a MikulásGyárban

2019 december 13. péntek, 8:54

December 15-én a József Attila Színház művészei a Macskafogó című zenés produkció részleteit varázsolják a MikulásGyár színpadára.

A MikulásGyár 2019-ban jubilál, immár 15. alkalommal rendezik meg az akciósorozatot. Idén minden eddiginél hosszabb nyitvatartással, november 29. és december 21. között várják az adományokat.

A MikulásGyár a Millenárison / MTI/Szigetváry Zsolt

A MikulásGyár a térség legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett – nem ad hoc jellegű – jótékonysági akciója. Az adományozóktól nem kér és nem fogad el készpénzt, emelt díjas sms-t, elsősorban tartós élelmiszert (konzerv, tészta, rizs, liszt, olaj, cukor, édesség stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, játékot, könyvet gyűjt a rászorulóknak.

2019-bn a Millenáris Parkban nyitotta meg kapuit a MikulásGyár központi helyszíne, ahol vasárnap a Macskafogó musicalből is láthatnak részleteket az érdeklődők, az adományozók.

Fotó: József Attila Színház

A musicalt még szeptemberben mutatták be Szente Vajk rendezésében. Az előadás szilveszterkor is műsoron lesz a a teátrumban, erről ITT olvashat.

A József Attila Színház fellépése 13.00-kor kezdődik. Ezen a napon még a Santa Dance gyerektánc program, Karácsonyi zenedoboz, Belmondo és Varga Viktor koncert is vár a MikulásGyárban.