Simon Boglárka is Mary Poppins jelmezébe bújt a Madách Színházban

2019 december 25. szerda, 15:29

Új Mary Poppins érkezett a Cseresznyefa utcába – és a Madách Színházba.

Simon Boglárka – bár a bemutató óta szereplője az előadásnak – december 20-tól a csodálatos dadust alakítja, Maryként varázsolja el és neveli a Banks család rosszcsont gyermekeit.

A Madách Színház 2012-ben mutatta be a Disney és Cameron Mackintosh musicaljét, a P. L. Travers mesekönyvei alapján készült 1963-as film színpadi adaptációját, non-replica változatban. A Szirtes Tamás rendezésében színre került produkció azóta több száz előadást ért meg, és sikere töretlen.

Szirtes Tamás korábban így fogalmazott a musicalről: “A Mary Poppins a színházunk legnehezebb előadása, több mint 50 ember odaadó munkájának köszönhető, hogy estéről estére megtörténik a csoda. A kollégák hihetetlen összhangban, egymásra figyelve, rengeteg szeretettel és kötelességtudással dolgoznak. Ez a naiv mese ebben a felkavaró, zavaros világban kapaszkodót nyújthat, jól esik azt hinni, hogy a konfliktusokra van megoldás és a gyerekkor gondtalansága is visszatérhet.”

“Nagyon boldog és büszke vagyok, és életem eddigi legnagyobb feladata előtt állok…” – mesélte Simon Boglárka.

Decemberben és az ünnepi időszakban újra elhozza a szél Mary Poppinst a Madách Színházba, ahol egészen 31-ig műsoron lesz a musical.

A címszerepet mostantól pedig Polyák Lilla, Mahó Andrea és Auksz Éva mellett Simon Boglárka alakítja, akit a teátrumban többek között A nyomorultak, a Once/Egyszer…, a Macskák és a Mamma Mia! musicalekben is láthatnak.