A Chicagóval érkezik Budapestre a Vörösmarty Színház

2020 február 04. kedd, 10:53

Minden idők legsikeresebb Broadway musicalje tavasszal a budapesti RaM Colosseum színpadára érkezik. A Vörösmarty Színház előadását Horváth Csaba rendezte.

Hamvai Kornél és Varró Dániel bravúros fordításában közreműködik a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar.

Érdekesség, hogy a musicalben Magyarországon most először, a Mary Sunshinet megtestesítő Vásáry André a mű eredeti hangfekvésében énekli a betétdalokat.

A Chicagóban Velma Kellyt Varga Gabriella, Roxie Hartot Kiss Diána Magdolna kelti életre.

Billy Flynnt bőrébe Sághy Tamás bújik, Amos Hart Krisztik Csaba, Mary Sunshine Vásáry André lesz. Morton mamát Váradi Eszter Sára alakítja.

All that jazz

A fiatal, nagyratörő bártáncos nőcske, Roxie Hart lepuffantja szeretőjét, mert ígéretei ellenére nem egyengette halovány karrierjét. Roxie börtönbe kerül, ahol megismerkedik Velma Kellyvel, Chicago legragyogóbb csillagával. És ezzel kezdetét veszi a duplacsövű revü. Roxie egy új világba csöppen, a börtönben valóra válhat minden álma: címlapsztori lehet belőle. Nem kell hozzá más, csak egy Morton Mama, akinek jó összeköttetései vannak, és egy korrupt sztárügyvéd, Billy Flynn. A siker titka Chicagóban: sok trükk, blöff, dohány, púder, charleston és all that jazz…

Az előadás rendező – koreográfusa Horváth Csaba. A musicalt március 17-től láthatják a RaM Colosseumban.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.