Sasvári Sándor koncertezik az Óbudai Kulturális Központban

2020 február 29. szombat, 15:32

Március 11-én az Óbudai Kulturális Központban lép színpadra Sasvári Sándor, aki nemcsak énekel, hanem több hangszert is megszólaltat koncertjén: játszik majd akusztikus, szóló- és basszusgitáron, valamint zongorán is.

Sasvári Sándor a Rock Színház megalakulásától kezdve vezető színésze volt a társulatnak, számos jelentős előadás fűződik nevéhez.

A színész Ausztriában, Németországban, Svájcban és Luxemburgban is vendégszerepelt, ahol Che Guevaraként egész Európa megismerhette.

Számos film főszereplője és jó néhány hanghordozó tulajdonosa. A koncert repertoárján Sasvári Sándor eddigi pályafutásának legnépszerűbb szerepei, dalai mellett olyan ritkán hallható kedvencek is szerepelnek, mint például Billy Joel, Stevie Wonder, Al Jarreau, George Benson, Michael Bublé slágerei.

Sasvári Sándor jelenleg a Madách Színházban játszik Az Operaház Fantomja, az Anna Karenina és a Mamma Mia! című musicalekben. Idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon is láthatják majd a Jézus Krisztus Szupersztárban, Pilátus szerepében.