“Kérjük, vigyázzanak egymásra!” – a Madách Színház közleménye

2020 március 11. szerda, 7:09

A Madách Színház március 10-én közleményt adott ki a koronavírussal kapcsolatban, melyet alább olvashatnak.

A Madách Színház Igazgatóságát, Művészeit és Dolgozóit is aggodalommal tölti el a koronavírus terjedése. Színházunkban az elmúlt hetekben fokozott higiénés szabályokat vezettünk be.

A mosdókban a közönségforgalmi és a műszaki területen is rendelkezésre állnak kézfertőtlenítők, kérjük, használják. Az előadások előtt, a szünet előtt és a szünet után is fertőtlenítjük a közönségforgalmi területen az ajtókat, kilincseket, mosdókat, és előadások előtt a székek karfáit is.

Kérjük nézőinket, hogy zsebkendőbe köhögjenek vagy tüsszentsenek, a zsebkendőt pedig a külön erre a célra kihelyezett szemetesekbe dobják. Nyomatékosan megkérjük Önöket, hogy ha betegek, ne jöjjenek színházba, adják át jegyüket egészséges rokonaiknak vagy barátaiknak.

A Madách Színház Igazgatósága is figyelemmel kíséri a magyar kormány és az operatív törzs utasításait. Amíg másként nem rendelkeznek, előadásainkat megtartjuk, így addig a belépőjegyek visszaváltása nem áll módunkban.

Amennyiben a későbbiekben előadásaink elmaradnának, a jegyeket visszaváltjuk, vagy egy későbbi időpontra cseréljük, így anyagi veszteség nem éri nézőinket.

Kérjük, vigyázzanak egymásra!

A Madách Színház Igazgatósága