Andrew Lloyd Webber a karantén alatt is zongorázik

2020 március 22. vasárnap, 15:50

Andrew Lloyd Webber a Twitteren kérdezte meg követőit, hogy melyik dalát hallanák szívesen. Miután a legtöbb szavazat Az Operaház Fantomjából az “All I Ask of You”-ra érkezett, a zeneszerző zongorán játszotta el a jól ismert dallamot. Később Lin-Manuel Miranda, a Hamilton musical “atyja” is csatlakozott hozzá…

Andrew Lloyd Webber is otthonmaradásra ösztönöz mindenkit, és a közösségi médián keresztül gyakran bejelentkezik.

“Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok a Twitteren. Itt vagyok a saját házamban, házi karanténban” – kezdte Webber a rövid videót, majd miközben a kutyája is odasomfordált, hozzátette, “rendben van, nem a Macskákból játszom…”.

Webber vasárnap ünnepli 71. születésnapját, ez alkalomból pedig Lin-Manuel Miranda, a Hamilton című Broadway-musical szerzője már előre felköszöntötte a Twitteren.

Miranda úgy fogalmazott, hogy hálás a mesternek, amiért még most, otthonából is megajándékozza a nézőket. Webber ezután ‘kihívta’ zeneszerző kollégáját egy örömzenélésre, melyet Miranda el is fogadott, és választása egyik kedvenc Webber-musicaljének részletére, a Jézus Krisztus Szupersztár “Everything’s Alright” című dalára esett.