Ez mind én vagyok! – Új videósorozatot indít a Madách Színház

2020 április 05. vasárnap, 8:34

A színház művészeit kérték fel, hogy készítsenek magukról egy maximum 3 perces videót, és adjanak elő bármi olyan dalt, verset, táncot, mozgást, személyes történetet, amit szívesen bemutatnának.

Március 23-án videósorozatot indult a ‘Madách Színház él, és visszavárjuk Önöket!’ címmel, melyben a társulat tagjai a színház repertoárjának kiemelkedő dalait éneklik. Most újabb sorozat indul “Ez mind én vagyok!” címmel.

Szirtes Tamás igazgató gondolatait olvashatják:

Nehéz napokat élünk, a koronavírus próbára tesz mindannyiunkat. De a kényszerű hallgatás időszakában sem feledkezhetünk meg arról, hogy mindannyian a színház elkötelezett rajongói vagyunk, különleges képességű emberek, gazdag előadó-művészeti tapasztalattal.  A Madách Színház most – alkalmazkodva a körülményekhez – valamennyi, nálunk fellépő művész számára ismét lehetőséget kínál. Újabb videó sorozatot indítunk „Ez mind én vagyok!” címmel.

Biztos vagyok benne, hogy művészeink számos olyan tudás birtokában vannak, amelyet sem Ön, sem nézőink, sem mi, közvetlen kollégák sem ismerünk. Felkértem művészeinket, hogy készítsenek magukról egy maximum 3 perces videót, és ott adjanak elő bármi olyat – dalt, verset, táncot, mozgást, személyes történetet -, amit szívesen bemutatnának, amire büszkék, vagy amit szívesen csinálnak. Mi ezeket a videókat a Madách Színház felületein – honlap, Facebook, Instagram -, közzétesszük, és az elismerést a nézői like-ok mutatják majd. A videókat április 6-tól napi rendszerességgel töltjük fel.

Meggyőződésünk, hogy a készülő videók az Ön számára is élményt, felfedezést jelentenek. A Madách Színházban fellépő művészek közül eddig közel negyvenen jelentkeztek. Néhány név azok közül, akiknek videóját várjuk: Dunai Tamás, Weil Róbert, Sáfár Mónika, Sasvári Sándor, Mahó Andrea és Gálvölgyi János.

Számítunk megtisztelő figyelmére és véleményére.

Barátsággal:

Szirtes Tamás
igazgató