Világsztárok az Erkelben és az Operában

2016 december 10. szombat, 15:21

Világsztárok lépnek fel a következő hetekben a Magyar Állami Operaházban és az Erkel Színházban: láthatja és a hallhatja a közönség Charles Castronovót, Erwin Schrottot és Renée Fleminget is.

A dalszínház tájékoztatása szerint az amerikai tenor, Charles Castronovo Bohémélet-sorozattal lép fel az Operában. Az olasz és ecuadori gyökerekkel rendelkező művész december 9. és 17. között öt alkalommal lép Rodolfóként az Ybl-palota színpadára.

Renée Fleming

A montevideói születésű sztárbariton, Erwin Schrott három Don Giovanni-előadással tér vissza az Erkel Színházba: december 16-án, 18-án és 21-én láthatja őt Mozart talán legrejtélyesebb alkotásának címszerepében a budapesti közönség.

Januárban önálló estet ad Renée Fleming amerikai szoprán Budapesten. A korunk egyik nagy zenei egyéniségének tartott énekesnő eddig egyetlen alkalommal szerepelt a budapesti Operában öt évvel ezelőtt. A közönség január 21-én láthatja ismét Renée Fleminget, aki ezúttal zongorás, klasszikus dalesttel készül az Erkel Színház színpadára. Az esten Hartmut Höll működik közre.

MTI